Inschrijven

Vuurtoren toernooi in Den Helder

Het Toernooi is voor jongens, meisjes, dames en heren. De wedstrijd wordt gehouden volgens de regels van het Jeugd-, junioren- en seniorenreglement van het Judo Bond Nederland. 

Toernooidatum:  Zondag  12 mei 2019 

Plaats  :  Dojo Dun Hong, Pasteurstraat 6a te Den Helder                            

Leeftijd:  vanaf jaargang 2014 t/m 2005

Judoka’s die te zwaar zijn in hun eigen leeftijdscategorie mogen op “eigen verzoek” een leeftijdscategorie ouder uitkomen.  Indien in een gewichtsklasse meer dan 24 inschrijvingen zijn (4 poules), zal deze klasse worden opgesplitst in een extra A en B poule. In beide categorieën zal dan ook een 1e – 2e –3e prijs worden vergeven. 

Voor de jongens en de meisjes worden bij voldoende deelname  in aparte poules gedraaid. De organisatie heeft het recht om judoka’s in een hogere of lagere gewichtsklasse te plaatsen.

Bij onvoldoende (minimaal 4) inschrijvingen in een categorie zal deze komen te vervallen. Hiervan zult u tijdig afbericht krijgen. Mocht na de weging pas blijken dat er onvoldoende (minimaal 2) judoka’s overblijven in een gewichtsklasse dan behoud de organisatie zich het recht voor om een klasse samen te voergen. Er zal wel te allen tijden in eigen gewichtsklasse een prijs worden uitgereikt.

Een geldig en compleet ingevuld JBN paspoort /-pas is verplicht.

Inschrijven voor 12 april 2019 met behulp van de inschrijfbutton hierboven. 

Het inschrijfgeld € 8,50 per judoka welke direct na inschrijving te betalen. De inschrijving is pas definitief als je een bevestiging van de wedstrijdorganisatie heb ontvangen.

Bij te laat betalen en inschrijven is deelname aan dit toernooi niet mogelijk.

Let op! Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL, kortom de inschrijf data kan eerder sluiten. 

Aansprakelijkheid:      Dun Hong Den Helder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, diefstal of ongevallen in welke vorm dan ook op deze wedstrijddag.  

Scheidsrechters: De beslissingen van de scheidsrechters zijn bindend.              

Wil je meedoen schrijf je dan snel in.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl