Het 25e Heide Judo Toernooi

Datum : zaterdag 2 juni 2018

Deelnemers: Het toernooi is bestemd voor jongens, meisjes en volwassenen die geboren zijn in 2009 en eerder. De judoka’s worden in principe ingedeeld in poules, naar geboortejaar en gewicht. De organisatie behoudt zich het recht voor gewichtsklasse/leeftijdsklasse samen te voegen en/of aan te passen indien daartoe aanleiding is.  

Plaats: Sporthal de Peppel – Peppelensteeg 1 –  Ede. 

Tijden: De weging- en aanvangstijden worden per  mail naar de judoka’s gestuurd. Tevens zal het tijdschema op de website geplaatst worden.  Let op jouw gewicht-/leeftijdsklasse kan vroeg of laat beginnen.

Wedstrijdsysteem: Afhankelijk van het aantal deelnemers per klasse: poules, poules met kruisfinale of poules gevolgd door afvalsysteem zonder herkansing. Er wordt vanaf 12 jaar gebruik gemaakt van de ‘Golden score’.  

Inschrijving- en sluitingsdatum: Inschrijven voor 5 mei 2018 of zoveel eerder wanneer het maximale aantal deelnemers van 750 is bereikt.

De inschrijving sturen naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl met daarin vermelden NAAM JUDOKA / LEEFTIJD / JBN NUMMER / EXACTE GEWICHT / KLEUR BAND(+SLIP)

Het inschrijfgeld € 11,50 direct (voor 29 april 2018) overmaken naar IBAN NL80RABO0191987417 t.n.v. Kataguruma o.v.v. naam judoka en naam toernooi. 

Let op! De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is betaald.

Ompoulen: Ompoulen kan voor 5 mei 2018 per email naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl met daarin vermelden naam judoka, nieuw gewicht en naam toernooi.

Uitsluiting: Verkeerde opgave van naam, gewicht, leeftijd en onbehoorlijk gedrag kunnen uitsluiting van deelname tot gevolg hebben. 

Wisselbokaal: Er wordt door de sportscholen/-verenigingen gestreden om een Clubbokaal.   

Bij te laat betalen en inschrijven is deelname aan dit toernooi niet mogelijk.

Toegangsprijs: De entree voor het publiek is € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen (tot 12 jaar).  Voor de deelnemers is hun deelnemerskaart tevens toegangskaart. 

Accommodatie: De wedstrijden worden gehouden op 8 matten. De wedstrijdvloer mag alleen met binnen schoenen worden betreden. Op de tribune zijn 300 zitplaatsen.  

Danpunten: Zoals vorige edities nu ook weer danpunten te behalen, gelieve voor aanvang wedstrijden je kaart in te leveren bij de hoofdjurytafel. 

Controle / weging: Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig judopaspoort en JBN-pas 2018.  Deze moeten standaard getoond worden in ergste geval kan uitsluiting volgen. Judoka’s die bij de weging te licht of te zwaar zijn, worden overgeschreven naar een voorgaand of een volgende gewichtsklasse. Let op! Voor overpoulen kan geld gevraagd worden, deze dient dan bij de weging betaald te worden, contant.

Schade: “Stichting Heide Judo Toernooi” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de schade geleden door ongevallen, diefstal, etc. 

Scheidsrechters: De beslissingen van de scheidsrechters dienen onder alle omstandigheden te worden gerespecteerd.

Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Vorig jaar heeft het toernooi al ruim voor sluitingsdatum het maximum inschrijvingen bereikt.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl