Inschrijven

Het  Heide Judo Toernooi

Datum : zaterdag 1 juni 2019

Deelnemers: vanaf jaargang 2012 en ouder. 

Plaats: Van der Knaaphal – Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 –  Ede. 

Tijden: De weging- en aanvangstijden worden per  mail naar de judoka’s gestuurd. Tevens zal het tijdschema op de website geplaatst worden.  Let op jouw gewicht-/leeftijdsklasse kan vroeg of laat beginnen.

Wedstrijdsysteem: Afhankelijk van het aantal deelnemers per klasse: poules, poules met kruisfinale of poules gevolgd door afvalsysteem zonder herkansing. Er wordt vanaf 12 jaar gebruik gemaakt van de ‘Golden score’.  

Inschrijving- en sluitingsdatum: Inschrijven voor 4 mei 2019 of zoveel eerder want vol=vol maximale aantal deelnemers is 750, inschrijven d.m.v. de inschrijfbutton hierboven.

Het inschrijfgeld bedraagt € 11,50 direct.

Let op! De inschrijving is pas definitief als je een bevestiging van de wedstrijdorganisatie heb ontvangen.

Ompoulen: Ompoulen kan voor 4 mei 2019 per email naar wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl met daarin vermelden naam judoka, nieuw gewicht en naam toernooi.

Uitsluiting: Verkeerde opgave van naam, gewicht, leeftijd en onbehoorlijk gedrag kunnen uitsluiting van deelname tot gevolg hebben. 

Wisselbokaal: Er wordt door de sportscholen/-verenigingen gestreden om een Clubbokaal.   

Bij te laat betalen en inschrijven is deelname aan dit toernooi niet mogelijk.

Toegangsprijs: De entree voor het publiek is € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen (tot 12 jaar).  Voor de deelnemers is hun deelnemerskaart tevens toegangskaart. 

Accommodatie: De wedstrijden worden gehouden op 8 matten. De wedstrijdvloer mag alleen met binnen schoenen worden betreden. Op de tribune zijn 300 zitplaatsen.  

DAN-punten:  er kunnen DAN-punten behaald worden, gelieve voor aanvang wedstrijden je kaart in te leveren bij de hoofdjurytafel. 

Controle / weging: Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig judopaspoort en JBN-pas 2019.  Deze moeten standaard getoond worden in ergste geval kan uitsluiting volgen. Judoka’s die bij de weging te licht of te zwaar zijn, worden overgeschreven naar een voorgaand of een volgende gewichtsklasse. Let op! Voor overpoulen kan geld gevraagd worden, deze dient dan bij de weging betaald te worden, contant.

Schade: “Stichting Heide Judo Toernooi” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de schade geleden door ongevallen, diefstal, etc. 

Scheidsrechters: De beslissingen van de scheidsrechters dienen onder alle omstandigheden te worden gerespecteerd.

Wil je meedoen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Vorig jaar heeft het toernooi al ruim voor sluitingsdatum het maximum inschrijvingen bereikt.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl