Inschrijven

Internationaal Kaizen Tournament voor judoka’s met veel wedstrijd ervaring.

Locatie: Sporthal ” in de Bandert ”, Bandertlaan 7, Echt, Limburg

Datum: 8 en 9 juni 2019

Inschrijving: Inschrijven voor 14 april 2019 met behulp van de inschrijfbutton hierboven. Na 14 april 2019 wordt er geen inschrijvingen meer geaccepteerd. De organisatie zal een maximaal aantal inschrijvingen hanteren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Indeling* onder voorbehoud
Zaterdag 8 juni 2019
meisjes -10 / jongens en meisjes -12 / jongens en meiden -18

Zondag 9 juni 2019
jongens -10 / jongens en meisjes -15 / jongens en meiden 18+

Maandag 10 juni: trainingsstage o.l.v. een prominente judoka voor jeugd tot 15 jaar. Voor judoka’s vanaf 15 jaar zal een randori training plaatsvinden. Deelname aan de stage is gratis bij vooraanmelding. Bij aanmelding op de dag zelf worden er kosten in rekening gebracht.

Inschrijfgeld: Het inschrijfgeld bedraagt  € 15,50 per judoka.

BIJ TE LAAT BETALEN EN INSCHRIJVEN IS DEELNAME AAN DIT TOERNOOI NIET MOGELIJK.

Weging: Weegtijden worden, zodra bekend, per mail verstuurd en op de website geplaatst. Tijdens de weging dien je een geldig JBN pas en -paspoort te overhandigen. De weegschalen zijn geijkt en is leidend. Let op! De judoka is zelf verantwoordelijk voor het opgeven van zijn/haar gewicht. Bij twijfel ga dan tijdens de training op de weegschaal staan. Overschrijven naar een andere gewichtsklasse is kosteloos mogelijk tot 14 april 2019, daarna kan de judoka zich nog overpoulen op de wedstrijddag zelf tegen betaling € 5,00 gepast contant, let op!, als het kan.

Toegang: Toeschouwers vanaf 12 jaar wordt € 3,50 entree in rekening gebracht, voor toeschouwers tot 12 jaar bedraagt de entree € 2,00. Toeschouwers worden niet toegelaten in de zaal en dienen plaats te nemen op de tribunes. Judoka’s mogen op vertoon van hun weegkaart de zaal betreden vanaf de start van de weging van hun leeftijdsklasse.

Blauwe judogi zijn toegestaan, maar zijn niet verplicht.
Prijsuitreiking: in witte judogi

Dit is een toernooi voor gevorderde wedstrijd judoka’s.

Wil je meedoen, wij zien graag je inschrijving tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Judoschool Cees Veen
wedstrijdorg@judoschoolceesveen.nl