Zilver & Brons DK -15

Zondag 18 maart 2018 werd het DK -15 gehouden in Beverwijk. Derek en
Tyrése (JS Appels) hebben zich geplaatst voor het NK in Leek, 7 april 2018.

Tyrése won de eerste partij met ippon. De tweede partij was een pittige, hij komt
achter te staan met wazari, hij probeert terug te komen, maar helaas. De derde partij gaat om brons, een spannende partij, met een mooie aanwijzing van Meester Cees maakt Tyrése de uchi-mata en wint de partij met ippon en heeft zijn 3e plek te pakken.

………….. Judoka’s gefeliciteerd! ………………..
A2
Tyrése 3e plaats

A1
Derek 2e plaats

 

Kaj 3e van Nrd.Holland

Wat hebben de judoka’s van JS Cees Veen hard geknokt om op het podium te komen dit weekend.

3e Kaj
Kaj van Elk 3e van Noord Holland

Beverwijk (11 maart ’18) Zondag werd de finale Noord Hollandskampioenschap A-pupillen gehouden in Beverwijk. Hier kwam in actie Frenky, Kaj en Xander (JS Appels). Het was knokken om de kruis finale te halen en dat was Frenky en Kaj gelukt, helaas niet voor Xander. In de kruis finale gaan Frenky en Kaj opnieuw de strijd aan  voor een podium plek. Kaj is 3e van Noord Holland geworden. Frenky is net 5e geworden van Noord Holland. Knap gedaan!

5e Max
Max 5e plaats NK -18

Tilburg (10 maart ’18) Zaterdag middag werd het NK -18 gehouden in Tilburg, waar Thomas en Max in actie kwamen.
Max ging goed van start, de eerste twee partijen won Max met ippon en de derde partij met wazari, hiermee bereikte hij de halve finale, helaas verloor Max de halve finale en ging toen door voor brons en kwam uit tegen Luca, zijn trainingsmaatje. Zij geven aan elkaar niets weg, kortom knokken knokken knokken. De definitieve beslissing valt dan ook pas in de golden score, waar Luca wint en 3e is geworden en Max 5e van Nederland, waar hij vorig jaar 7e van Nederland was, kortom een plaatsje omhoog voor Max.
Thomas judood sinds kort een gewichtsklasse hoger, -81kg. De eerste partij wint Thomas met een ippon, de tweede partij helaas verloren. De derde partij, een spannende partij, na flink knokken scoort Thomas een wazari en staat voor, hij vecht goed door om zijn punt te verdedigen, maar helaas ging in de laatste 10 seconde van de wedstrijd de volle punt naar de tegenstander.

TOPPERS, jullie allen hebben echt keihard geknokt, goed gedaan.

Frenky Kampioen

Er werd weer volop gejudood vandaag.
In Anna Paulowna werd de voorronde Noord Hollands kampioenschap gehouden. Daar kwamen negen judoka’s in actie. Zij allen gingen de strijd aan om een finale plek te bemachtigen voor het Noord Hollands Kampioenschap in Beverwijk.

A DK Frenky

Frenky is in gewichtsklasse -27kg kampioen geworden, Xander(-38kg) en Kaj(-30kg) beide 5e, zij gaan door naar de finale NH kampioenschap, welke zondag 11 maart plaats vindt in Beverwijk.

A DK 5e

In Wouw was Max te vinden op de judo mat, hij viel net buiten de prijzen(4e).
Het waren stevige partijtjes judo, waar hij weer van geleerd heeft.

Judoka’s goed gedaan op naar zaterdag en zondag a.s.,
want dan komen de judoka’s weer in actie.
>>> Zet ‘m op! <<<

Max & Thomas geplaatst voor NK

Judoka’s van JS Cees Veen plaatsen zich voor het NK

Thomas Beekman Max Stikkelorum

Zondag 18 februari 2018 werd het Noord Hollandse judo kwalificatie
ronde voor het Nederlands kampioenschap -18 heren en dames gehouden
in Beverwijk. In totaal kwamen er vijf judoka’s van Judoschool Cees Veen
in actie. Op het DK-18 (District Noord Holland) weten twee judoka’s zich
te plaatsen voor NK judo. In de categorie -46kg is Max Stikkelorum tweede
geworden en in de categorie -81kg is Thomas Beekman derde geworden.
Beide judoka’s gaan met deze mooie prestaties 10 maart 2018 naar Tilburg
waar het NK judo voor heren en dames wordt gehouden.
Dave, Djibo en Kirsten hebben hard geknokt om bij de beste vier te eindigen, maar hebben zich helaas niet geplaatst voor het NK.

Judoka’s presteren goed

Deel 2c Deel 2b

Deel 2a

Deel 2
Ontwikkelingstoernooi deel 2

-Internationaal toernooi Vlaardingen
-Avenhorn – WFJC
-Anna Paulowna – Ontwikkelingstoernooi deel 2

Zaterdag-ochtend is Max 3e geworden in Vlaardingen.
‘s Avonds werd het WFJC gehouden in Avenhorn. Het team van Cees Veen kwam vier keer uit. Van de vier partijen wisten ze 3 partijen te winnen, zelfs van de nummer 1 hebben ze gewonnen, TOP! Op naar de finale 25 maart 2018 in Beverwijk.
Over 2 weken, 25 februari 2018 zal het jeugd team(WFJJC) weer knokken voor de punten.

Zondag – ochtend(11 februari 2018) is deel 2 Ontwikkelingstoernooi van start gegaan. Het gaat super, ze judoën en knokken keihard voor hun plekje op het podium.

Een weekend volop judo

Het weekend ging van start met DAN – examen.

1e Dan Lisa

Zaterdag avond was het team van JS Cees Veen in Alkmaar te vinden op de mat bij JS Beentjes, waar de 3e ronde WFJC werd gehouden. Het team heeft keihard geknokt om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Het team heeft 2 partijen gewonnen en 1 verloren. De 4e ronde is 20 januari 2018 bij Judo club Hikewake.

Zondag zijn er zeven judoka’s naar Almere afgereisd voor het judo toernooi Topjudo Almere. Als eerste ging Raul en Kaj van start, Raul en Kaj hebben goed gejudood, zij hebben alle partijen gewonnen en zijn 1e geworden. Daarna was het de beurt aan de broers Rick en Max, ook zij hebben goed gepresteerd en gingen met de 1e prijs naar huis. Daan zit in een poule van zes judoka’s en ging super van start, hij wint zijn eerste partij met een wazari. De tweede partij wint hij met echt een mooie been worp, deze laat hij zeker van de week op de training nog even zien. De laatste partij ging om de derde plaats, maar helaas lukte het hem niet, Daan top gedaan.

Rick 1e

Max 1e

In de middag gingen Glenn en Oliwier van start. Glenn is derde geworden en Oliwier net vierde.

Glenn 3e

Meester Cees is zondag afgereisd naar Anna Paulowna, waar het 1e deel Ontwikkelingstoernooi werd gehouden. De uitslag volgt z.s.m.

 

 

Uitslag 18 & 19 november

Westfriese competitie: zaterdag (18 nov.) heeft de 2e klas WFJC JS Cees Veen flink geknokt om zoveel mogelijk match punten in de wacht te slepen. Tegen Toradoshi kwamen ze net 1 winst partij tekort, maar het team wist de 2e en 3e wedstrijd te winnen met 12-2 van  Nijhoff en 10-4 van Hikiwake. Met deze score blijft het team JS Cees Veen op 3e plaats staan.

Open Waterlandse: zondag (19 nov.) zijn er 5 judoka’s (Ivan, Frenky, Oliwier, Raul en Dave) naar het toernooi Open Waterlandse geweest in Purmerend. Frenky, Oliwier en Raul vielen in de prijzen, zij zijn 2e geworden. Dave viel helaas niet in de prijzen, maar wist wel zijn eerste DAN punten te behalen. Judoka’s goed gedaan!

Internat.Adler Cup: Max is afgelopen weekeinden naar Frankfurt afgereisd. Hij wist zaterdag kampioen te worden en zondag in de -17 is hij 2e geworden.

Aankomend weekend wordt het internationaal toernooi Open Helderse gehouden, van Judoschool Cees Veen doen daar zeven judoka’s daar aan mee. Succes!

 

DK -12 & Ontwikkelingstoernooi

Zondag 5 november 2017, er werd vandaag weer volop gejudood.

In Beverwijk werd de finale Noord Hollands Kampioenschappen -12 gehouden, judoka Oliwier is daar knap 3e geworden.   GEFELICITEERD!

DK -12 3e Oliwier

In Heiloo werd het Ontwikkelingstoernooi gehouden voor beginnende wedstrijd judoka’s met witte/gele band. Er is goed geknokt door de judoka’s, aldus coach Michael. Alle judoka’s gingen vandaag met een mooie prijs naar huis. Judoka’s TOP gedaan!

Foto’s Ontwikkelingstoernooi Heiloo – 5 november 2017

Foto Kamiel

Kamiel 3e plaats – Ontwikkelingstoernooi Heiloo
Hij won drie van de vijf partijen. Een mooi resultaat waarbij hij ook de nodige wedstrijdervaring heeft opgedaan.

Verslag van judoka Frenky:
Frenky heeft vandaag meegedaan aan het ontwikkelingstoernooi in Heiloo.
Er moesten 5 wedstrijden gejudood worden. De eerste vier heeft Frenky gewonnen, allen met een ippon.
De laatste wedstrijd begon goed met de eerste punten voor Frenky, maar helaas kreeg de tegenstander Frenky in de houdgreep en was de wedstrijd verloren.
Ondanks 1 verloren wedstrijd had Frenky toch de meeste wedstrijden gewonnen en de meeste punten gescoord.
Zo werd hij toch eerste in zijn poule en mocht de gouden beker mee naar huis nemen!

Heiloo Frenky
Frenky 1e plaats, gefeliciteerd!