Mooi resultaat Open Beverwijkse

Zondag 3 juni zijn er zeven judoka’s afgereisd naar Beverwijk voor het toernooi Open Beverwijkse. Er zijn mooie resultaten behaald van podium plaatsen t/m DAN-punten.

Beverwijkse 2 Beverwijkse 1

Lisa: De A+B pupillen hebben de naam van onze judoschool weer hoog gehouden ‘s-morgens om 9.00 uur mocht Lisa Borst beginnen, ze starte de eerste partij overtuigend en heeft deze gewonnen. De tweede wedstrijd verloor ze totaal onnodig, daarna herstelde ze zichzelf en heeft ze de overige wedstrijden gewonnen door zichzelf een agressievere houding aan te meten en dit uite in een mooie tweede plaats op het podium.
Frenky: Frenky heeft alle wedstrijden gewonnen en heeft zich als enige van onze sportschool kampioen in zijn klasse mogen noemen. Het ging allemaal niet gemakkelijk maar er werd wel gewonnen, proficiat.
Milan: Milan heeft de eerste wedstrijd te licht opgevat en heeft deze verloren. De overige wedstrijden heeft hij met zeer veel inzet en met een aantal leuke actie’s terecht gewonnen en dit uite ook in een terechte mooie tweede plaats.

Dave en Djibo: Dave en Djibo judoën in kg categorie -60kg beide hebben keihard geknokt voor een podium plek, maar helaas zat het afgelopen zondag even niet mee. Dave judood 3 partijen, één partij weet Dave binnen 15 seconde te winnen met een mooie voetveeg wat een ippon oplevert en tevens 10 DAN-punten. Helaas verliest Dave zijn beslissende partij voor een derde plaats.

Tyrése: Tyrése heeft drie partijen met ippon gewonnen en is met dit resultaat 2e geworden en 30 DAN-punten rijker.

Beverwijkse 3

Judoka’s goed gedaan, gefeliciteerd!

 

Geef een reactie