Team Junioren & Senioren zilver

Zondag 25 maart 2018 werd de finale West Friese Judo Competitie(WFJC) voor de junioren en senioren gehouden in Beverwijk. WFJC is een competitie waarbij judoclubs uit heel Noord Holland strijden om kampioen te worden. De competitie is ingedeeld in een senioren en een jeugd competitie verdeeld in verschillende klasse.

Judoschool Cees Veen heeft een senioren team in de 2e klasse en een jeugd team in de 1e klasse. Beide teams van JS Cees Veen wisten dit seizoen 2017/2018 het podium te behalen.

De junioren bestaande uit negen judoka’s van gewichtsklasse -27kg t/m -60kg hebben samen keihard geknokt om vanaf de 4e plaats(1e ronde) naar een podium plek te judoën. De junioren wisten van de drie finale wedstrijden twee wedstrijden te winnen wat genoeg was voor een verdienstelijke 2e plaats in 1e klasse jeugd judo competitie.

De judoka’s van het senioren team, bestaande uit 7 judoka’s van gewichtsklasse -55kg t/m +100kg, stonden vanaf de 1e ronde al op de 2e plaats. Het sterke senioren team heeft de 2e plaats goed verdedigt en hebben het competitie seizoen 2017/2018 ook afgesloten met een mooie 2e plaats in 2e klasse senioren judo competitie.

Het judo seizoen is hiermee nog niet afgelopen, er zijn voor de judoka’s van Judoschool Cees Veen nog flink wat wedstrijden in geroosterd, zoals het eigen Internationale Omring Judo Toernooi welke 26 en 27 mei 2018 wordt gehouden in De Goorn voor judoka’s vanaf jaargang 2011 tot en met de senioren. De inschrijving is al open, er zijn een aantal judoka’s van JS Cees Veen die zich al hebben ingeschreven. Wil jij ook mee doen, schrijf je dan tijdig in.

Dubbel Zilver Team JS Cees Veen 1

………………Teams JS Cees Veen  JUNIOREN & SENIOREN 2e ……………………

……………………… JUDOKA’S   GEFELICITEERD! ………………………………

Geef een reactie