Kaj 3e van Nrd.Holland

Wat hebben de judoka’s van JS Cees Veen hard geknokt om op het podium te komen dit weekend.

3e Kaj
Kaj van Elk 3e van Noord Holland

Beverwijk (11 maart ’18) Zondag werd de finale Noord Hollandskampioenschap A-pupillen gehouden in Beverwijk. Hier kwam in actie Frenky, Kaj en Xander (JS Appels). Het was knokken om de kruis finale te halen en dat was Frenky en Kaj gelukt, helaas niet voor Xander. In de kruis finale gaan Frenky en Kaj opnieuw de strijd aan  voor een podium plek. Kaj is 3e van Noord Holland geworden. Frenky is net 5e geworden van Noord Holland. Knap gedaan!

5e Max
Max 5e plaats NK -18

Tilburg (10 maart ’18) Zaterdag middag werd het NK -18 gehouden in Tilburg, waar Thomas en Max in actie kwamen.
Max ging goed van start, de eerste twee partijen won Max met ippon en de derde partij met wazari, hiermee bereikte hij de halve finale, helaas verloor Max de halve finale en ging toen door voor brons en kwam uit tegen Luca, zijn trainingsmaatje. Zij geven aan elkaar niets weg, kortom knokken knokken knokken. De definitieve beslissing valt dan ook pas in de golden score, waar Luca wint en 3e is geworden en Max 5e van Nederland, waar hij vorig jaar 7e van Nederland was, kortom een plaatsje omhoog voor Max.
Thomas judood sinds kort een gewichtsklasse hoger, -81kg. De eerste partij wint Thomas met een ippon, de tweede partij helaas verloren. De derde partij, een spannende partij, na flink knokken scoort Thomas een wazari en staat voor, hij vecht goed door om zijn punt te verdedigen, maar helaas ging in de laatste 10 seconde van de wedstrijd de volle punt naar de tegenstander.

TOPPERS, jullie allen hebben echt keihard geknokt, goed gedaan.

Geef een reactie