Goud voor Oliwier & Max

DK -15 Oliwier

Vandaag (27 okt. ’17) werd de voorronde DK -12 gehouden in Anna Paulowna. Oliwier kwam daar uit in de -46kg en is daar 1e geworden en gaat door naar de Finale DK -12 welke wordt gehouden in Beverwijk 5 november 2017.

Max 1eVanmorgen (27 okt.) was Max te vinden op de wedstrijd mat in Sint Oedenrode. In zijn poule zitten zo’n 25 judoka’s, het afvalsysteem werd gehanteerd. Max is 1e geworden.

WFJC 1e ronde Team 2

Zaterdag (28 okt.) ging de 1e ronde van start voor de WFJC-ers. Team 2 van Cees Veen ging super goed van start. De eerste wedstrijd wonnen zij met 14-0 van Kenamju,  de tweede wedstrijd is tegen Landsmeer, ook deze wonnen zij met 12-2. De laatste wedstrijd was spannend, maar helaas net 1 winst partij tekort, tegen Beentjes Sport verloor Team 2 met 8-6. Met deze mooie score is de tussenstand na de 1e ronde een 3e plaats voor Team Cees Veen 2.

Team 1 van Cees Veen ging ook goed van start, zij wonnen van EBI Sports met 8-2, daarna tegen Judo Ac. helaas verloren met 2-12. Ook bij team 1 was de laatste wedstrijd spannend, helaas kwamen zij 1 winst partij tekort tegen De Uitkomst en verloor met 8-6, hiermee is de tussenstand voor Team Cees Veen 1 een 4e plaats.

JUDOKA’S  JULLIE  ALLEN  HEBBEN  HARD  GEKNOKT,  TOP  GEDAAN!

 

Geef een reactie