1e Ronde WFJJC

1e ronde wfjjc

Vanmorgen is de 1e ronde WFJJC van start gegaan en werd georganiseerd door Judoschool Cees Veen. Het team van JS Cees Veen heeft hard geknokt. De eerste wedstrijd is tegen Torodoshi, een spannende partij, het team komt net 1 winst partij tekort en verliest met 4-5 van Torodoshi.

In de tweede wedstrijd tegen EBI Sport gaan de judoka’s er weer volop tegen aan, ze staan even achter, maar de judoka’s knokken verder, moedigen elkaar aan en dan komt het team van Cees Veen gelijk te staan en ja de laatste partij wordt ook gewonnen hiermee wint het team van Cees Veen met 5-4.

De derde wedstrijd is tegen Randers, de judoka’s hebben geprobeerd ook deze wedstrijd te winnen maar helaas, net 1 winst partij tekort.

Voor een aantal judoka’s was het een hele ervaring rijker vandaag, jullie hebben samen goed gejudood. Op naar de volgende ronde zondag 22 oktober 2017.

Uitslag 1e ronde .. cp – mp – jp
Randers …………….4 – 30 – 137
Toradoshi …………. 4 – 28 – 131
Top Amsterdam ….4 – 26 – 137
Cees Veen………….2 – 26 – 127
Gieteling ……………2 – 26 – 121
Ebi sport ………….. 2 – 22 –   98

Geef een reactie