Koegrastoernooi

Zaterdag (1 okt.) werd voor de 29-ste keer het Koegrastoernooi gehouden in ‘t Zand. Er zijn vier judoka’s van Judoschool Cees Veen die mee hebben gedaan. Marciano en Rick hebben in de ochtend gejudood. Rick heeft 3 partijen gejudood waarvan 1 gewonnen, helaas waren 2 match punten tekort om door te gaan voor de kruisfinale. Marciano was eerste in zijn poule en ging door naar de kruisfinale. De finale partij heeft hij verloren en is hiermee op een mooie 2e plaats gekomen.

‘s Middags was het de beurt aan Ryan en Max. Het is Ryan helaas niet gelukt om bij de beste 3 te eindigen. Max zit in een poule van 6, hij wist alle partijen te winnen en ging door naar de kruisfinale. De eerste kruis-partij wint Max met ippon, de finale (tweede kruis-partij) verliest Max met 1 shido teveel.

Judoka’s goed geknokt, gefeliciteerd!

2e-plaats-koegrast-2016

 

Geef een reactie