Een weekend volop judo

Het weekend ging van start met DAN – examen.

1e Dan Lisa

Zaterdag avond was het team van JS Cees Veen in Alkmaar te vinden op de mat bij JS Beentjes, waar de 3e ronde WFJC werd gehouden. Het team heeft keihard geknokt om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Het team heeft 2 partijen gewonnen en 1 verloren. De 4e ronde is 20 januari 2018 bij Judo club Hikewake.

Zondag zijn er zeven judoka’s naar Almere afgereisd voor het judo toernooi Topjudo Almere. Als eerste ging Raul en Kaj van start, Raul en Kaj hebben goed gejudood, zij hebben alle partijen gewonnen en zijn 1e geworden. Daarna was het de beurt aan de broers Rick en Max, ook zij hebben goed gepresteerd en gingen met de 1e prijs naar huis. Daan zit in een poule van zes judoka’s en ging super van start, hij wint zijn eerste partij met een wazari. De tweede partij wint hij met echt een mooie been worp, deze laat hij zeker van de week op de training nog even zien. De laatste partij ging om de derde plaats, maar helaas lukte het hem niet, Daan top gedaan.

Rick 1e

Max 1e

In de middag gingen Glenn en Oliwier van start. Glenn is derde geworden en Oliwier net vierde.

Glenn 3e

Meester Cees is zondag afgereisd naar Anna Paulowna, waar het 1e deel Ontwikkelingstoernooi werd gehouden. De uitslag volgt z.s.m.